Built with Berta.me

 1. Behandelingen

  Bij iedere behandeling zal ik beginnen met een korte anamnese hierin zullen de bevindeingen van de vorige behandeling besproken worden en word er samen gekeken hoe de situatie nu is. Hierop aansluitend volgt de pols en de Hara diagnose waarna de behandeling word afgestemd op de gesteldheid van dat moment. Tijdens een behandelingen maak ik gebruik van moksa en cupping om de behandeling te ondersteunen.

 2. Shiatsu therapie

 3. Yin massage


  In deze massage ligt de focus op rust. Naast het tot rust komen tijdens de behandeling is voor mij het doel in deze behandeling om rust te verankeren. De technieken die ik gebruik zullen subtiel, zacht en gericht zijn op het tot rust brengen van het systeem.

 4. Preventieve massage


  Naast de behandelingen die gericht zijn op het verhelpen van klachten heb ik een programma samengesteld dat een preventieve werking heeft en de gezondheid zal ondersteunen voor de lange termijn.

 5. 5 seizoenen behandeling

 6. Preventieve behandeling icm voedingsadvies 5 seizoenen

 7. Litteken behandeling

 8. stotter behandeling

  Naast deze standaard behandelingen ben ik bezig met het opzetten van een behandel traject voor mensen die stotteren. Als stotteraar ben ik zeer betrokken bij dit onderwerp en stotteraars kunnen zich bij mij melden voor verder informatie.

 9. Alle behandelingen die bij Shiatsu Ikigai worden aangeboden zijn icm
  macrobiotisch voedingsadvies te boeken.